lørdag 9. februar 2008

Morsdagsgave

inspirert av Merethe har æ laga morsdagsgave t min kjære mamma..
fargan vises dårlig men e mørk grønn og blå..

9 kommentarer:

Lene sa...

Hei på deg i kvelden, Lene :)

Merker når jeg kommer inn til deg at det har blitt liten bloggtid for meg i det siste - eller kanskje heller noe stressblogging. Du har jo lagt ut aååå mye fint. DE flotte luene nedenfor!! Og herlig skjerf til mamsen din :))

Ser du spør om Lillys Me Maison lengre ned her - hun har åpnet ny blogg som heter Mollys heaven blogg. Du finner link inne hos meg :)

Ha en finfin kveld, kjære deg - og gled deg til i morgen. Da er det morsdag - juhuuuu!! Da skal mann og barn vaske hele huset, lage frokost på sengen til mor og baaare dulle med henne hele dagen, hihihi ;) Hadde vel vært deilig :)

Good klem fra meg :))

Alma Merethe sa...

Heia. Så flott et sjef din mamma skal på. Det gjorde seg den rosen som er heklet. Prikken over i-en.

Ellers så har du helket masse flott. Det skulle vært meg som hadde denne heklelysten. Ønkser meg en stor hekladuk til spisebordet. Skal eg oppleve å få duken ferdig en gang, så må eg sette igang snart.

Min mamma er bortreist for dagen. Så hun får ikke noe pakke. Vi skal til svigermor en tur på dagen. Ellers så har eg avslappet forhold til mordagen.

Ha en fin kveld og søndag!!!

Anne sa...

Ohoi... enn jeg da som kommer fra Praha og har glemt hele morsdagen !! Ikke kjøpt en dritt, og ikke laget en dritt heller. Nå er det søndag morgen og trenger faktisk mer enn gode råd !!!

Håper Grønt Miljø er åpent i alle fall...

Praha var bare vidunderlig vakkert. Ikke dyrt heller, 2100 betalte vi fra Værnes med tre overnattinger, og det er jo ikke noe å si på i grunn. Alt var jo så rimelig der også. Spise gjorde en nesten gratis.

Fin morsdag til deg !!

Ellie sa...

Så koselig gave du har laget til moren din! Du har virkelig vært produktiv i det siste. Håper du får en fin morsdag!

Heidi sa...

Er like imponert hver gang jeg titter inn her hos deg, du er så produktiv at jeg blir helt matt. Superflink er nok rette ordet. Her hos meg er det skikkelig bom stopp på hobbyfronten, sitter bare å gaper etter arbeidstid
håper det tar seg opp da, en gang....
Morsdagen her!? gjett da, på Skikafeen og i lavvoen med kaffe og reinsuppa....koselig det og! Ha ei trivelig uke til deg og dine!Klæm fra ho gamlemor på andre sia Målselva!!zylyc

Timotei sa...

Så mye fint du hekler, både luer og skjerf!

chevostar sa...

Så flott sjal du har laget!

HA en flott mandag!

Mita`s hjørne sa...

Så heldig memmaen din var som fikk dette flotte skjerfet...

Ha en koselig uke...

Verkstedet sa...

det var en heldig mor! så flink du er.
ha en fin uke videre!