lørdag 15. mars 2008

sminkemappe/lita toalettmappe

ei sminkemappe/lita toalettmappe, sydd som posene fra tildabøkern, så har æ sydd i en glidelås etter at æ bretta den ned.


6 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Kjempeflott toalettmappe:)
Eg måtte flire litt over innlegget ditt under, for det var nett som eg skulle sagt det sjølv:)
Eg vert berre sur av å sy dei der småe tinga som er i Tilda boka. Fint er det, men ein stor tålmodighetsprøve for meg som ikkje tåler pirk,hehe:)
Ha ei fin helg,Lene:)

BeBe`s blogg sa...

Har ofte vært og tittet innom på bloggen din, men ikke lagt igjen "spor". Håper det er iorden at jeg har lagt deg inn blant mine favoritter. Er så imponert over hvor raskt du produserer, alt fra hekling til sying. Er sjøl glad i gjenbruk, så jeg liker å se hva du får til av gamle, retrostoffer fra bruktbutikken. Den tripptrapp-stolen var du heldig med, de koster jo over 1000 kr ny. Ønsker deg ei koselig påske.:)

9na sa...

Hei! Du verden for en produksjon du har da!!! Og fine ting er det også! Og i tillegg vrt på skitur med ungene! Skal si du har vært flink ja...

Fingerbølla sa...

Her va der jammen påskestemning gitt! Hærlig!
Go påske, tjohei

Anonym sa...

Å du verden som du står på da! Og jeg er egentlig litt enig med deg ang. mønstrene i Tilda-bøkene - jeg liker heller ikke alt sånt småpirk som er knøvlete å få til. Ønsker deg ei super, kreativ påske!

elin1976 sa...

Hallo.
Fin høne du har Lene. he he.
Forstørre mønster???
Toalett mappa er nydelig. Så smart. Nå er ikke jeg den som bruker mest sminke. men en slik trenger man alltid. Ønsker deg en fin påske. Klem fra E:O)