torsdag 22. januar 2009

aarrggh!

ka gjør man???
når man har to troll, ett soverom t dem på deling, to senger uten høyspentgjerde..
og lilletroll ikje klare ligge i si eiga seng men spring over i stortrollets seng straks slitne, frustrerte trollmor såvidt har snudd ryggen t dem i døra førr ørtenhundrede gang bare i kveld, og har bedt dem, først rolig og avslappa, så litt strengere, så me bare sintøyan og ingen lyd, så ropt nedefra ett par hundre ganga innimellom så trollmor nesten ikke har mere stemme.... å enda e lilletroll i storetrolls seng, og d flires og herjes likemye som om æ ikje sku ha brydd meg i d heile.....

what to do???

å jada.. æ veit d beste e å ignorere dem begge, men e d nån som klare d i lengden??

4 kommentarer:

Kjersti M sa...

Hei! Har en award og en utfordring til deg i bloggen min.
Håper trollungene har roet seg for kvelden. Mine er 19 og 15 og det hender jeg fortsatt river meg litt i håret i frustrasjon.... Men plutselig er de flyttet hjemmefra!

BeBe`s blogg sa...

Kjenner til det der med styr og ståk når det skal legges. Ikke så lett å vite hva man skal gjøre i en sånn situasjon. No sover de forhåpentligvis sin søteste søvn. Ha en fin kveld!:)

Evami sa...

Har nå å glæd oss te når ungan ska sov på samme rom høre æ!!!!!
Men den ene ska sov i sprinkelseng,så æ får håp at det hjelpe.... Men jabbinga e det vel itj så my å gjør m. Hørselsvern eller sov i ro kanksje for en sliten trollmor?

God helg:) Klem Eva

Hege sa...

He,he-
Kjenne godt tell den der ja... *sukk*
Og ikkje blir det nåkka bedre med åran heller.
Heldigvis sovne minstemann en så lenge etter en sang eller to, men de største kan holde skravla lenge igang enkelte kvelda sjøl om dem har kvert sitt rom...