tirsdag 9. desember 2008

Når en pepperkakebaker...

idag har vi bakt pepperkaker, og hus...
må vel monteres når ungan har lagt seg, og pyntes i morra kanskje ;)
veldig artig førr ungan detta, sjøl om æ blir veldig opptatt me å måtte kjeve ut førr di heile tia.. lillemor krølle sammen deigen sin heile tia, og skjønne ikke heilt d her me å stikke ut kaker.. men men, d kjem seg no. artig e d no uansett..


6 kommentarer:

Trollkåno sa...

So flinke de er å bake pepperkaker.
Vert flott hus, detta.
Artig at du kom i avisa, skikkeleg tøff var du i den kjolen.
Tusen takk for presang, den var fin og skal kome godt med når kulden set inn.
(håpar det ikkje vert 23 grader minus her, då)

HeiGrim-Frupigalopp sa...

Åååå så koselig med pepperkakebaking, har hatt det her også med datter og svigersønn, kjøpt deig til kakene og huset var ferdig så det var bare å pynte.....Men da ungene var små var det borg, hus og landsby ettersom årene gikk, oi som vi bala og styrte hihi! Flott reportasje av deg i avisa, var der en snartur, inn på kafe og så heim....brrrrr kaldt! Tenk om vi klarte å få til et bloggtreff før jul, det hadde vært koselig, om ikke anna etter jul! Adventsklem!

Anemone sa...

For et styr, og for et tålmod du har. ser mange synes at dette er SÅ utrolig kjekt..., et evinderlig kaos spør du meg, som er utrolig glad for at den tiden er over!!

Så det så...

Timotei sa...

Gleder meg til å se hvordan pepperkakehuset blir! Vi hadde alltid pepperkakehus da jeg var lita, men jeg har nok ikke vært så flink til å følge opp den tradisjonen. Faren min er så flink til å konstruere saker og ting. En gang laga han mummihuset, en annen gang var det pepperkaketog med godterier oppi vognene.
Herlig bilde av deg i avisa forresten!

irina /Alex sa...

ja , ungene syns det er morsomt ja. Ikke mor da. liker best å holde på alene jeg. ha ha men hva gkør vi ikke for de små ;)

klem

irina /Alex sa...

ja , ungene syns det er morsomt ja. Ikke mor da. liker best å holde på alene jeg. ha ha men hva gkør vi ikke for de små ;)

klem