torsdag 21. juni 2012

Sukkertøykjole

Mitt første forsøk på Sukkertøykjole a la Klinkekult fra boka Made by me :)
Strålende fornøyd!
Men! Om du e "bred over bringa" som meg, IKKE kle på deg kjolen før du VET den passe! E kje akkurat ENKELT å få den av igjen om d vise seg at den passe akkurat :) æ måtte sprette opp sidesømmen med meg inni, så neste kjole kommer æ til å sy i glidelås under monteringa og ikke ETTER. D e litt værre å få pent :)
No skal kjolen luftes :) ha en fin dag!!

5 kommentarer:

BeBe`s blogg sa...

Kjolen ble finfin! Har nettopp anskaffet syboka, og har sydd meg 2 blusa. Den første i et tøyelig stoff + at jeg forstørra mønsteret både i bredde og lengde. Den siste sydde jeg i går, i et bomullstoff. Den ble ikke så fin på som den første. Så jeg tror at hvis jeg syr kjolen, så blir jeg å velge et stretchstoff. Synd at det ikke var mønster på bluse/kjole i barnestørrelse. Ha ei fin St.Hans-helg:)

AnKa sa...

Råkul kjole tell ei flott jente:)
E det lov å spørre kor du har kjøpt den boka hen? Kunne tenkt meg den.
Ha en flott kjoledag, og klæm fra meg:)

Heidi sa...

hahaha ja velkommen etter, gjorde samme blemma for maaaange år siden, å hjelpesmeg kor eg sleit for å få av herligheta, men, den satt bom fast...bare fram med saksa ja....Flott kjole, du e døktig med stoff og symaskin ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Den ble kjempetøff! Jeg har sydd mange etter dette mønsteret og er veldig fornøyd.

Annwes sa...

Og der var kjolen du har på avataren på Sykroken :-) Flott kjole! Takk for kommentaren på min blogg, moro å sjå din blogg og det fine du har sydd også!