fredag 26. mars 2010

nokka av d værste...

...med å være blogger e:
VÅREN!
for når alle sørpå bynne å blogge krokuser, liljer, bare fortau og småsko, sitt vi her nordpå me HAUGER av snø, is og kulde!
greit sola skinner og d føles som vår, innendørs..
men ute kan d godt være under 15 minus enda enkelte daga, og d kjem fortsatt snø, så seint som tirsdag snødde d..
nei våren nordpå lar vente på seg.. selvfølgelig har vi enkelte år vært så heldig at våren har kommet i slutten av mars, men vanligvis kjm den i mai engang, og e vi riktig uheldig e d kje vårvær før i juni.. huff.. grøss..
mann min e bare gla før snøen han, han får ekstra tid på å svusje i bakkan på snowboard, nån gang i bare tynn genser, førr sola varme no litt i en kald nordboerskrott... me påfølganes forkjølelse da selvfølgelig...
å sånn ser d ut utførr hos oss, bildan e tatt gjennom vinduet..

men æ kan jo sitte litt i solveggen på veranda da ;)
d e jo en trøst d da...

3 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Heilt enig med dæ. Men det er ikke bare inne det kjennes som vår, for det kjennes som vår i kroppen min. Plutselig har jeg ikke lyst til å kle så masse klær på mæ;o))))

God helg

Hello Baby Lou sa...

Skjønner godt hva du mener, der, ja. Var skikkelig værsjuk de siste to åra vi bodde nordpå. Men nå er dere ihvertfall snart ferdige med den statistisk mest snørike måneden nordpå..-Og det er ikke særlig stilig med striregn, som vi har hatt, heller..

Men snart..snart våres det skikkelig både der og her. Og det blir supert! Ha en fin helg!

Pillepalle sa...

For fine bilder. Men synes, man kan da bli lei av snøen etter noen måneder :) Gratulerer med den søte prinsesse under den dette flott vognteppe.