mandag 25. januar 2010

Babymagen


E i uke 32 no, litt lei, men fikk heldigvis kjøpt oss hus før nr 3 melde sin ankomst.. Flytte vel iløpet av neste uke :-) og vi glede oss masse! Ett halvt år uten hus har gått bra, men e glad d e over snart

13 kommentarer:

sunshine ¤ sa...

Babymager er så deilige, men skjønner om du blir lei. Med flytting for døra tenker jeg at du får nok å henge fingrene i ;-)

AnKa sa...

Kan tenke meg du glede deg tell å komme i orden i nyhuset. Men det blir vel litt strevsomt også... husk på å ta det med ro. Sku så gjærne ha hjulpe deg.... men du veit det kneet mett:)

Frøken Fryd sa...

Fin mage!

Timotei sa...

Så flott bilde av deg!
Og du, gratulerer så masse med nytt hus!

Kjersti M sa...

Flott hus og nydelig mage. Ønsker deg lykke til. Både med flytting og familieforøkelse.

Den gode feen sa...

Så fin du er!! Skjønar du er lei, men det går så fort så fort :)

Klart eg er med på stoffbytte. Knallkjekt. Gje meg eit pip når du har stoffa dine på plass :)

Diger klem frå Linda

Guro sa...

Gratulerer med hus og ikke minst baby i magen! Det er visst lenge siden jeg har vært på besøk hos deg. Lykke til med flytting. Superfint babyteppe under her Ü

Hilde S. sa...

Neimen så fin mage!!!!
Grtulera med hus og baby i magen.

9na sa...

Gratulerer med hus og gratulerer enda mere med nyydelig babymage!!!

BeBe`s blogg sa...

Hei, hvis du skal på bruktbutikk-raid, så er det en på gammelvegen inn til Finnsnes. I den gamle kaseinfabrikken på nedsida av Sandvikvegen. Trur det er de samme som hadde butikk på Andselv. De har kjempestore lokaler. Det var der jeg fant koppene. Hos Solvold hadde de fine retrokoppa med røde hjerter til 35 kr. Kunne jo ikke kjøpe flere, så jeg måtte stålsette meg! Kan tenke meg du koser deg med å planlegge innredning i nyhuset, lykke til!:)

BeBe`s blogg sa...

Ja, du kjører ned ved kiosken i Finnfjordbotn og følger veien helt til Finnsnes. Sånn ca. halvvegs kommer du til en gammel fabrikk på venstre side. Bare koselig hvis du kjøper hjertekoppene hos Solvold! God tur!

BeBe`s blogg sa...

Hei, du fant jo mye på bruktrunden. Er enig i at de er dyr, Solvold også. F.eks. moderne salonga som selges på Finn er jo nesten like billige som de gamle mønstrete buesofaene på bruktbutikken. Jeg har fått øynene opp for Finn, bare synd at mestparten av godbitene er i Tromsø.Ser også at det blir mer og mer Ikeamøbler tilsalgs på Finn no når Tromsfolk drar til Haparanda.

Cecilie sa...

Koselig med babymage:):) Men blir jo litt lei sånn på slutten...

Ditt tips var enda bedre. Bare frukt og vannmelom-piggsvin:)