torsdag 5. mars 2009

Bortoverski...
idag har æ hatt fri, og brukte dagen i målselv fjellansby, på bortoverski i godt selskap med Anka og hennes kjære datter... kjempekoselig!! etterpå satt vi lenge i skikafeen å skravla, før æ kjørte heim å rydda, vaska og ommøblerte stua...
no sitt æ og jenten å ser Lady og Landstrykeren på film... kose oss... snart e d middag, lasagne fra igår.. Ha en finfin dag, alle sammen!!


7 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Så koselig. Vil å være med, synd jeg bor litt for langt unna... Glæde meg til pakke

Anemone sa...

Du så lenge siden jeg har `snakka`med deg da!!! ser du er i vinden, og hadde jeg visst litt før skulle du jammen ta fått være mitt bidrag til denne fredagens SW!! ser jo pinadø himmelen gjennom dine briller jente!!

Signaturen var knall tøff!!! Du må lære meg please...

Renate sa...

Så arti med fleire nordlændinga! Fant dæ i gruppa på facebook ;) Æ driv å tar runden, skjøll om æ burde ha jobba med no skolearbeid. Du får ha ei god helg ;)

Mvh, Renate - Tidligere Silsandværing :P

Heidi sa...

Tusen takk for hilsen......Koselig med bortoverski, va der på mandan!!
Jippi snart e det helg igjen, deilig!

Prinsessa sa...

Dette her er hva jeg vil bruke tiden på....ski! Jeg elsker å gå på ski. I steden passer jeg et tyvetalls barn men det er grit det også:O)
Takk for kommentaren på bloggen Lene. Masse varme klemmer:O)

Evami sa...

Så herlig å få rørt på seg i sånt fint vær:) Deilig å være sammen venner og å kose seg med tuppeluran e jo bare det beste i verden:) Ha en fin fredagskveld Lene:) Klem Eva

Veronika sa...

ommøblert IGJEN??? veit jo aldri korsn ting e når æ kjæm innfør døra hos dokker :p
hmm... trur kanskje æ må ta en tur t dæ snart... :)