lørdag 29. november 2008

Snart..


e d jul.. No bynne huset å bli ryddig og reint, adventspynten e tatt frem, stjerna hengt opp og julefølelsen bynne såvidt å melde sin ankomst. Har ikke kjøpt en eneste julegave enda, men d e da enda 4 uker igjen e d ikke? Klem..

6 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

HAR DU TATT FREM JULETREET???? Jeg får litt angst jeg for kansje har jeg pynta litt for lite til advent? Jeg og lille prinsessa har en deal dette året. Vi skal vente til litt før jul og så skal vi ta frem alt på en gang. Etter hennes ønske. Høres ganske fornuftig ut egentig siden jeg har en lei tendens til å bli veldig lei alt som har med jul og gjøre 1 juledag. Å det er alt for tidlig. he he
Ha en fin lørdag og en flott første advent. Masse klemmer fra Elin:O)

Anne sa...

HÆæææ.... er du ferdig??? du som har vært på trønder weekend å greier, ikke begynt ennå jeg :-(

Men nå skal jeg starte da, bare blogge litt først.

Evami sa...

BLir reint impnert jeg:) HEr er det slettes ikke ryddig og reint,og julevasken må vel taes en 8-10 ganger før jul.. Ungene er jo som små smule og rotemaskiner:)

Men så koselig det skal bli å pynte og kose seg i 4 uker framover. Åhh hvor jeg gleder meg:) Klem

Heidi sa...

Du har vel ikke sett to adventstjerner i forbifarta, har leita høgt og lavt men de er søkk borte. Trodde de lå i juleeskene i boden men når man har flere esker og flere boder........?#%! Skitt au, drar heller å står på telemark.....Kos deg i adventa, det skal jeg gjøre!!

9na sa...

Heisann, det er mange dager igjen til jul! Ikke stress, nissen kommer til snille jenter uansett, jeg møtte ham jo i dag...

AnKa sa...

Nooo blei eg gla, eg har hell ikkje kjøpt en gave enda. Men så ligg det no nåkka i på lager som eg har laga;-)
No ska eg hive meg rundt å pynte litt, skifte gardina mm.
E du klart tell martnan?
Eg ska på jobb på fjellet i morra, kanskje vi snakkes.
Ha en fin kveld.
Klæm